Disclaimer
Copyright 2018
Privacy
Algemene Voorwaarden

Postbus 47
2230 AA  Rijnsburg
Nederland
+31-6 207 434 60
info@caszwaan.nl

Postbus 47
2230 AA  Rijnsburg
Nederland
+31-6 207 434 60
info@caszwaan.nl
 
Overname Fleur-CD BV / Cas Zwaan door AMEVO BV
het Bedrijf
Assortiment
Contact
Home
Per 1 Oktober 2020 heeft Amevo B.V. uit Dronten het bedrijf Fleur CD B.V./Cas Zwaan uit Rijnsburg overgenomen. Met de overname versterkt Amevo B.V. haar positie in de tuinbouw op het gebied van het opbinden van Orchideeën en andere potplanten.

Fleur CD B.V./Cas Zwaan heeft met de gepatenteerde CZ Orchideeënhaakjes een unieke positie in de tuinbouwmarkt. “Maar ook met de tussenhouders, self closing clips, en cactusprikkers zet Cas Zwaan stuk voor stuk slimme producten op de markt die perfect in het Amevo assortiment passen”, aldus directeur Folke van Dorp van Amevo B.V. Dit sluit aan bij de visie van Amevo dat we graag unieke en innovatieve producten willen aanbieden bij onze klanten.

Na meer dan 50 jaar werken vond eigenaar en oprichter Cas Zwaan van Fleur CD B.V./Cas Zwaan het wel welletjes geweest. “Het is de hoogste tijd dat ik meer tijd op de golfbaan en aan het water ga doorbrengen”, aldus Cas Zwaan. Volgens van Dorp, zijn de onderhandelingsgesprekken met Cas Zwaan over de overname van zijn bedrijf de leukste maar ook de kortste geweest die hij ooit heeft meegemaakt. “Om in het jargon te blijven, de klik was er meteen” aldus van Dorp. “Dan hoef je niet lang te praten maar kun je beter maar gelijk tot zaken komen”.

Vooralsnog blijven de contactgegevens van Fleur CD B.V./Cas Zwaan hetzelfde.
Klanten kunnen hun clips en haakjes gewoon op de vertrouwde manier blijven bestellen.